orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Anniversary Blog !


assalamualaikum :D

I just want to wish myself and my blog . . . 

" HAPPY ONE YEAR ANNIVERSARY , SYEIRA (>‿◠)✌ " 
hahaha ! ni bukan ulang tahun kahwin ke apa. Tapi ulangtahun sempena setahun da aku jadi blogger :)
sepatutnya semalam , tapi reminder kat phone aku tak berbunyi semalam . lupa nak set :/ lagipun minggu lepas dan minggu ni memang minggu yang paling sibuk .... so malam ni free , aku celebrate la ! hahaha :) *celebrate pun sensorang*

banyak sangat kenangan aku selama setahun bergelar blogger kan . hahaha aku ni pun blogger baru so rasa macam proud :p masa mula-mula aku buat blog , actually bukan blog ni la first blog aku. ni second blog. blog yang first tu dah deactive sebab banyak sangat benda yang lebih kepada meluah perasaan marah :( so aku buat blog baru yang lebih fresh dan kemas sikit. hohoho ~

aku mula jadi blogger since 21 mei 2012 .
lepas tu aku belajar sikit-sikit tutorial edit blog .

okay , maybe ni je kot aku nak merapu :)
by the way, terima kasih kepada semua followers dan yang sudi baca blog ni :)
terima kasih sangat-sangat :D
have a nice day , people :)

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥