orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

The annoying day ... zzz



Iloveyou my babe maybe till die ;')


assalamualaikum everybodehhh :)

oohh noo , actually semalam aku sedih ;( sampai rasa nak jadi heartless keesokan harinya ... tapi failed ahhh -__-
Fasihah tak datang , so aku jadi pengganti dia lepaking dengan my ex gang :* but not ex-friends ahh 
also semua budak 3 bakawali .
aku ingat dorang tak cool tapi okaylah boleh jadi annoying dengan dorang ^_^

uhmmm , aku nak start dari mana eh ? Serius hari ni happy gila and enjoyyy ;) 

aku buat keek dalam kelas dengan dorang ;) 
Makan coklat cadbury black forest dengan dorang ;)
Gossip dengan dorang ;)
Buat karangan dengan dorang ;) 
Lepak rumah min dengan Bella n Qila ;)
Dorang panggil aku lokhman time geo sebab aku duduk tempat lokhman ;)
Aku melalut time buat forum agama :o
Amin kata aku ustazah Syahirah Yusri ;) *forum*
Amin kata aku dari negeri sembilan ;) *forum*
Amin selalu tersasul panggil nama aku . Aisyah la , siti syahirah la . T^T
Amin baik dengan aku ;) 
Auni kata aku dah semakin baik dengan Amin . Tapi dalam hati Amin ada Fatin je ;) 
Daus kata aku cantik lipat tudung macam minah endon tu ;) 
Aku duduk sebelah Azmin ;)
Epi panggil aku 'Gwiyomi'
Budak 3br tengok video gwiyomi yang aku upload kat youtube . ohh myygadd malu :o 
Dapat tangkap gambar dengan Amiraaa a.k.a Amirul ;)
Dapat gotcha - gotcha Nabila dalam kelas smpai menangis bella swan aku :p *forum*

*kalau ada perkara yang aku lupa tulis , sorry eh :)*

Banyak benda buat aku ketawa harini ;D 

- azmin boleh tanya "keek tu apa ?" wkwkwkwkwk


thanks guys , You make my day ;)
Loveyou all so much ;)
I think , this is so 'expensive' memory that not everybody will feel it ;)
Im so glad to be friends with you all .
I don't know why .... 

I AM SO HAPPY weyh ! 
Yaa sui not die ! 
swagg ahh :p

p/s - ingatkan nak upload video forum tadi tapi ............ cannot ahh ;(





Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥