orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Siapa patut text dulu ?



assalamualaikum ...

"rindu text text panjang awk :')"
selalu aku fikir , aku yang rindu dia dulu so that means aku lah yang patut text/call dia dulu kan .
selalu juga aku text sebab aku rindu gila mati .
but aku fikir , takkan hari-hari aku je yang kena text dia dulu ? aku je ke yang rindu dia ? dia tak rindu aku ke ? ke aku ni desperate kat bf sendiri ?

kalau aku text pun kadangkadang susah betul nak reply . langsung tak reply pun ada ;D

so, I make a decision . He must text me first whatever matter happen !  I do not want to look stupid.
that's all

then .... it is not working at all . Im so ego about my decision so I stay act like nothing and wait him to say HI to me. macam susah sangat nak say Hi hey .Tapi aku rasa dua-dua macam egooooo .... selagi salah sorang tak mengalah , ha diam je la . tak text tak im . hahaha seronok
tapi kalau dia online dia tegur je aku .

Today , aku rindu dia sangat-sangat . dengan masalah kat sekolah tadi aku kena fikir , study lagi . . . rasa macam tired gila ah ni . so exhausted .
satu hari no text I feel like 'Im gonna die'
Hancur hati aku . Hati dia hancur tak ? sedih tak ?

hahahahaha ....

Aku tak tahu apa nak buat daaa . hahaha ;)


Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥