orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Q : About My Gwiyomi .

assalamualaikum ;)

I don't know , lately ni ramai pulak orang duk mengusik aku pasal gwiyomi. 
apa boleh buat , senyum je la ;D

Tadi 3 orang cikgu tade so budak kelas aku semua happy ever after again ;) macam semalam 
main nombor memang best ! aku asyik menang je . fasihah pun ! kalau kiteorang kalah , habislah kena jentik . . . terutamanya dari budak lelaki . dorang memang jentik boleh lebam jari :o
memang kiteorang asyik kena attack je ah :(

pastu afiq tanya aku apa nama gwiyomi aku . aku pelik ahh . then aku tanya , gwiyomi apa doe ?
dia cakap " ala , kau kan ada buat gwiyomi " aku taktahu mana dia dapat tahu . . . aku bagi je la tahu nama gwiyomi aku . 
pastu aku fikir dia je nak tengok lastly . . . dia panggil semua budak lelaki kelas aku and tengok ramai-ramai . ouh ~ memang tak lah kan 
tapi dorang tade la perli ke apa ;)
fasihah nak tengok tapi afiq tak bagi . dia suruh tengok kat rumah . loll
hazeq pulak " kan syeira kat sebelah kau , suruh la dia buat . syeira buat weh . live " aku buat la *main-main*
pastu fasihah marah . dia kata aku main-main dia kata nak tengok kat rumah nanti ;)
btw thanks la korang kata aku comel . hahahaha memang tak boleh tahan kembang diameter sengih aku tadi :D

Masa nak balik , Joe tanya ...

Joe : sya , macam mana kau boleh terfikir nak buat gwiyomi tu ?
Aku : haha , aku bosan duduk rumah . pastu benda tengah hot. aku buat je la ;) apsal ?
Joe : ohhh . tade la ;) aku tanya je . okay bye 
Aku : bye 

thanks for all . watching my gwiyomi . lolll I know kualiti video nya like a rubbish =p 
tak boleh nak buat apa . 
bye .....

bagi yang tanya apa nama gwiyomi aku 

pergi kat youtube then cari " syeira yusri "
pastu cari " gwiyomi challenge "

nah video dia . re-posted ni . . . 







Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥