orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

One week left

assalamualaikum :)

haritu aku dah cakap yang awal bulan 5 aku ada trial pmr. haha *fake laugh*
tapi, semakin menghitung hari, rupanya dah tinggal 1 minggu je. tarikh trial belum diketahui. tapi ianya dah cukup mendebarkan. 
form 1 & 2 masuk. form 3 yang masih merangkak study nak fahamkan pun masuk . 
kerja kursus berlambak . kerja sekolah tak pernah tak ada -_- 
hanya mampu tersenyum pasrah je la kat semua benda ni. 
hanya mampu tawakkal pada Allah swt semoga aku dapat jawab. 
Setiap hari aku rasakan debaran ini :'(

Apa yang cukup aku risaukan ialah , 
Masa uk 1 , mana subjek yang dapat A , jadi harapan cikgu , dipuji melambung oleh cikgu , tiba-tiba trial 1 jatuh ... tak dapat A . ya Allah, minta la dijauhkan :'(
Karangan yang dipuji selama ini , yang orang semua anggap aku mampu buat , tiba-tiba jadi tak boleh buat :'( hmmmmm
Sejarah uk 1 aku memang dah kecewa .. konon boleh dapat A tapi hampeh :< tu yang buatkan aku trauma nak kena puji " eh kau kan pandai sejarah
math yang sejak azali dibenci , tiba-tiba boleh dapat A memang aku orang yang bertuah ^_^ 
senang cerita , aku taknak gagal , taknak cukup-cukup makan . nak lulus dan paling afdal A. penat belajar tau ;3 

one week left , lets do some revision lah. 




Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥