orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Oh yeah ?

assalamualaikum ....



now, aku rasa patah hati . patah seribu semua ada. 
semalam dah la penat-penat gerak then dia tak hiraukan aku langsung :(
harini dah berapa kali aku log in log out fb semata-mata nak tengok and tunggu dia online ke tak . 
Penat wei. 
Kenapa aku asyik kena berkorban semua ni sedangkan dia boleh buat untuk orang lain kenapa bukan untuk aku ? 
Susah sangat ke.

Text semua bukan nak balas. alasan ? penat ... 
aku dah try bersabar dan fikir positif je semua ni.
Aku kecewa sangat.
Dia boleh buat untuk orang lain tapi aku ?
Aku ni siapa wei dari dia ?
Kalau kau rasa dia lagi baik dari aku cakap je la . 

Dengan dia kau selalu buat lawak huhahuwa 
dengan aku krik krik krik IM :( 
k ah .


Best curang? Suka scandal keliling pinggang? Seronok jadi kaki game? Remember what goes around will comes around.

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥