orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Me = weird . Nobody know


-muka spoil gila . hahahahahahahahahaha -________-'


assalamualaikum ....

apa la . kenapa aku rasa pelik ni . rasa tak best . hmmmm 
tadi happy je now , rasa cam sedih , sakit , patah seribu ehh semua ada *bercampur baur*

"Bila happy mesti nanti kita sedih"

First people yang cakap kat aku benda ni ialah Qila. Time tu kat sunway . handphone jatuh jamban . sobsob T^T 

entah la . serabut nyee (serabut pun bole typing)

serius now rasa macam FOREVER ALONE . lalalala
Idk nak share something dengan sape dah :( 
tsktsk . . .
can I slap this laptop ? 
Why I can't be heartless ? So that I not hurt , butthurt , heart broken dll.

Orang yang takde kena mengena dengan perasaan 'touching' aku tetiba jadi terasa and .... go away from me . 
I am a human . Who has a feeling. I wanna cry but Idk for what . My tears so limited okay . hummm
Sometimes, I touched , then everybody make me feel Im so guilty to them . So how ? Use fake smile ? I am not a BARBIE that even you kick , slap or hurt it . She never feel sad , angry , fed up dll . IM A HUMAN ! 

I think , If I has/have someone that I love so much , I can tell him everything . What I feel right now. Why I am so sad . Why Im being like this . Then , it is still not working . 

Im dumbass that nobody NEVER EVER CARE ! 

Bila aku terasa . semua macam tak suka . Semua nak aku takpayah tunjukkan aku tengah 'depressed'
tapi aku cuba senyum tapi sakit tau tak . not working at all even I be so fake . 
pastu semua tarik muka , semua buat strangers . So ... how lah . 
Aku cemburu betul dengan orang , yang bila dia ada masalah je ada orang boleh dengar masalah dia, perasaan dia , boleh tolong dia . 

Entahlah , now aku rasa macam aku rindu FASIHAH .
my bestfriend that always care about me . 
always beside me . 
layan aku walaupun aku gila gedik teruk jahat nakal .
faham aku walaupun aku selalu buat dia bengang . 
who the one I can share all my problems and secret ;')))
Fasihah I miss you badly ;'( 
I still need you here ;'(
I miss the old us ;(
our memories ;(
dulu aku , kau , idzham , arif , shamsul , ana , mira , kechik , fozy , opie dll selalu gelak je kan ,.
kalau gaduh pun baik balik . 
aku tak pernah terfikir yang aku akan hilang kau ;')

half of my soul away . . .
mood down . 
sorry for this STUPID expression of feelings . . .
Esok , be happy go lucky tau :* 



[*] Tidak pernah ku rasa
Perasaan yang begini
Tulus tuk mencintaimu
Semua kerna dirimu
Ku berubah hidup kini
Penuh dengan senyuman
[**] Oh sayang datanglah
Ku inginkan dirimu
Dekatlah padaku
Ku rindukan pelukmu

Terima kasih atas segalanya
Yang telah kau beri
Amat ku hargai
Setiap ku simpan di dalam hati
Penuh riang tawa mesra
Terus terukir di hati
Siapa sangka kan bahagia
Bila dulu pernah luka
Cinta datang tak diduga
Bawa hingga syurga
Repeat [*] & [**]
Terima kasih atas segalanya
Yang telah kau beri
Amat ku hargai
Setiap ku simpan di dalam hati
Penuh riang tawa mesra
Terus terukir di hati


Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥