orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Lelaki serba tahu perasaan perempuan ...



assalamualaikum ...

nowdays , lelaki lebih faham perasaan perempuan . perempuan sama perempuan pun tak faham perasaan sesama jantina . erk ?

bila aku tengah online , ramai lelaki yang post  tweet / status pasal perasaan perempuan , perempuan ni macam mana perangainya , perempuan bila macam ni dia macam tu , perempuan suka kalau boyfriend dia bla bla bla ~~ 
bila aku baca , perghhh hebatlah mesti mereka ni type lelaki yang super memahami ;p

ni nak tanya , actually korang serius ke faham perasaan kami ni kaum perempuan , heh ?
kalau faham kenapa selalu buat kami kecewa patah hati ? (tak semua)
atau korang sedar , memang betul la sikap kami macam tu tapi pernah tak korang cuba nak fahami ?
perempuan ni merumitkan ? 

ada yang , selalu juga tweet pasal perasaan perempuan tapi dia sendiri buat kekasih dia menangis , sedih pasal dia. langsung tak care .

kalau tak tahu perempuan ni macam mana , jangan nak act macam tahu segala-galanya pasal perempuan. 

p/s - maybe post tweet/status macam tu boleh dapatkan retweet//likes banyak ;o woooo

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥