orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Kita tak sedar . . .



assalamualaikum :)

Firstly sorry for all kalau ada yang terasa ke pasal entri ni . Actually ni umum . Takde kaitan dengan sesiapa. So aku taknak lepasni ada orang cakap aku kaitkan someone dalam entri ni . Okay ? 

Kita tak sedarkan kadangkala kita pun buat benda yang kita cakap . Tapi kita tak perasan . Bak kata pepatah . "kuman seberang laut nampak, gajah depan mata tak nampak

Contohnya : 

"Kau dah la batak, euww, aku benci tau orang batak nak hot ni"

Fact :

"korang korang, malam tadi ada sorang mamat hot ni mention ajak aku couple . auhmm , mesti aku hot kan nanti kalau couple dengan dia"

Take 2 #

"Kau sedar la sikit, kau fikir kau cantik sangat ke nak rampas bf orang ?"

Fact :

"wei, aku tahu la aku cantik and aku pasti dia mesti nak getback dengan aku. Sape taknak orang cun macam aku"

Take 3 #

si kawan berkata pada kawannya : "Kau dah berubah la . Sejak kau tukar kelas kau dah banyak berubah. Aku nak kau yang dulu"

Fact :

kawan cakap dalam hati : "kau pun dah berubah cakap je aku"

Take 4 # 

"kau fikir la balik sebab apa aku tak boleh nak maafkan kau !"

Fact :

kau pun tak perfect asyik nak cari point dengan orang :)

kadang kadang , kita sibuk cakap orang tu buat ni salah buat tu salah . tapi kita pun pernah buat benda yang sama. 
Nobody never judge books by their cover ;)

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥