orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Kekasih Ada Crush ? Apa Perasaan Anda ...


haaaaaaaaa, berangan lagi katekooooo :p


asslamualaikum ...

before kita go on , 
korang tahu 'crush' tu apa benda ? 
Crush yang aku maksudkan bukan hancur berkecai remuk (ect) tau ,
tapi crush tu macam seseorang yang kita adore , admire , suka dan yang sewaktu dengannya .

Sekarang ramai guna 'crush' je . Jarang dengar orang sebut admire , secret admire bla bla ~ 

For single lady and single man , maybe it is a normal thing for those who is not officially 'IN RELATIONSHIP WITH (someone)

But , 

Kepada sesiapa yang sudah berpunya , mengapa masih adanya crush didalam hati ? 
Act , bukan nak kata salah tapi tak macam 'curang ?' ke ...

Kalau bf/gf taktahu yang korang ada crush-kan someone , sokayh la bole go on 
Tapi kalau tahu ? Agaknya apa perasaan bf/gf korang .............(?).............

Just shared . Think of it . Sometimes kita memang dah couple . Tapi pada masa yang sama kita ada minat someone tu tapi tak lebih dari 'minat' kira macam teman tapi mesra gitew ahh :)

Thank for reading ! 
Bye 


Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥