orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Gwiyomi ;)


ni gwiyomi photo version . hahaha 


assalamualaikum :) 

Korang dah tahu pasal Gwiyomi wave ? Gila ahh ~ memang ramai pulak yang minat ;) 
Comel kan ^_^

Kawan twins aku cakap, Gwiyomi ni bermula dari seorang perempuan bernama "Hari" sejak dia cipta gwiyomi, ramai pulak yang suka and buat cover . hihihi


bagi yang rasa diri dia comel , boleh la try buat cover. alaa, semua comel-comel kan, boleh la tu buat :)
sekrang dah banyak cover kat youtube. bersepah ! 

Aku sendiri pun rasa terpanggil nak buat gwiyomi . lollll



my first cover .
hahaha , video tak berkualiti tinggi :( sedih ....
sorry . 
dah la lawak ;( 
layan je la . hahaha

1 + 1 = gwiyomi 
2 + 2 = gwiyomi 
3 + 3 = gwiyomi 
4 + 4 = gwiyomi
5 + 5 = gwiyomi
6 + 6 = gwiyomi 
gwiyomi nan gwiyomi !!!

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥