orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Berlawan dengan Nafsu . ekeke

assalamualaikum semua :)

okay now, tengah berkira-kira nak study apa dulu untuk trial . taktahu nak mula dari mana . serabut betul . and kena gigih juga . lolll

semalam time dinner mama brainwash aku . asyik online je katenyeee . hmmm memang betul pun nak defense apa lagi . so diam je tahan mulut dari menjawab . mama kata form 4 nanti baru nak enjoy online ke pe . now kena baca buku jangan main-main . ugh ... I am in progress ... zzzz 

tak boleh tak online . 

aku rasa sekarang dah macam teruk je . semua benda dah tak boleh nak kawal . 

orang sibuk lawan nafsu makan , aku sibuk lawan nafsu buang masa ! 

argh , fighting !

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥