orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Aku Rasa Bodoh -_-



assalamualaikum .

Baru balik sekolah . ahh yawnn ~ 
Seriously now I feel like I am an idiot girlfriend -_-
You know what ?

Semua gf nak jadi cute depan bf dia .
Semua gf nak jadi cool depan bf bf dia .
Semua gf nak jadi seorang yang berkeyakinan depan bf dia .
Semua gf nak bf dia pandang dia macam 'educated & independent' girl.
Semua gf actually nak jadi PERFECT depan bf dia .
Tell me, siapa taknak ?

Betul, kita kena jadi neutral . Be yourself tapi tak salah nak cover kecacatan perangai kita . 
Okay, aku memang la jenis gila-gila punya perangai, open minded tapi kadangkala over -,- and aku sendiri pun tak perasan. Bila jumpa kawan-kawan aku suka peluk-peluk and loncat-loncat (respon happy la tu ^_^)
tapi nampak sangat macam gedik -_- ! Bila aku dah kembali ke normal, aku sedar " agak-agaknya dia (bf) nampak tak perangai aku tadi ? Mesti dia jelik kan :( hmmmmm " terus rasa down and nak sorok muka ...


pastu, aku kan kelas lain, so aku selalu la datang kelas bff aku. Dah la bf pun kelas situ. Aku dapat rasa mesti dorang muak tengok muka aku . asyik tayang muka je . act aku nak jumpa kawan aku bukan nak saja tayang muka kat bf. TAK ! sikit pun tak. 

Aku rasa taktahu nak cakap apa bila jumpa dia. Pastu bila cakap pun kedengaran macam orang terpaksa . macam orang kena paksa . eh , paksa paksa lah -.- pastu no idea. serius sedih :( Bila dah balik sekolah , ceni ah rasa , alone ... sedih ... rugi ... rugi sangat ! 

Nak jadi cute tapi ter'over' la pulak ! halamak ! part ni selalu fail :< act tak comel an cane nak jadi comel ;') 
cuba nak act comel tapi tak malah macam gedik . k fineeeeee :'(

Okay la . overall , aku rasa BODOH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


you make me smile so easily but I like a dumbass :( can't make you smile and laugh at all . shit ...







Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥