orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Advice from a friend



assalamualaikum semua ;)

alhamdulillah , seperti yang aku harapkan ianya takkan berlaku tadi , betul-betul tak berlaku ;) Ya Allah , alhamdulillah  ! 
syukur padamu !

qila dah pakai beg tribal . ohh cantik gilaaa :o sedih aku tade =<

today , Im so happy and hyperactive at school *class* Idk why . orang yang aku tak selesa dengan dia tak datang so a whole time at school so happy ahh .
Terasa sekejap sangat kat sekolah tadi maybe cikgu ramai takdeee so happy ever after *lollll* lew tadi semua ^__^
aku ingat time rehat nak rehat dengan dia sebab dia sensorang kan tade geng , aku suruh Qila cakapkan kat dia tapi dia sukan so tak jumpa Qila :'( aummhhh .....
so sad ... masa beli makanan aku lalu tepi meja makan dia, rasa macam nak je ajak dia tapi segan segan segan segan segan ... tahan la sampai sudah -__- lastly, tak rehat pun dengan dia seperti yang telah aku berangankan sejak bangun dari tidur . phewww ~ 

takpe la . positif think even dah terlepas peluang :o positif ! 

Harini aku duduk sebelah Min sebab Bella tak datang . yeah ! aku suka bila Bella tak datang =p 
tapi takde dia tak best pulak. 
Min banyak la cakap dengan aku pasal dia , kehidupan dia lately ni. 
dia tengah broken heart . . . tapi nasib baik dia pun hyper juga macam aku tadi kat kelas . tade la hari isnin ni moody je semua . 
Dia cakap kat aku yang dia faham aku ni tengah sayang sangat kat relay aku ni. dia nasihatkan aku supaya tak terlalu sayangkan semua ni takut nanti aku kecewa dengan benda ni semua kalau tak menjadi seperti yang aku harapkan ;'( dia taknak aku kecewa macam dia . . . 
aku sedih dengar dia cakap macam tu . macam dia dah broken heart sangat . ingatkan dia hyper tadi dapat setting hati dia balik . . . 
hmmmm ...
mungkin aku kena dengar nasihat orang yang 'dah makan garam dulu' ?
tapi seriusly tak boleh . . . 
Min ingatkan aku betapa dulu aku kecewa break dengan ex aku . sampai 2 tahun lebih adore kat dia tapi sikit pun dia tak toleh kat aku. Min taknak aku jadi macam dulu . sedih . kecewa . patah hati . patah seribu . macam dia . 
aku hargai semua apa yang kawan-kawan aku cakap bagi pendapat semua ;) sebab bab macam ni kawan lebih memahami . lolll 
aku cakap tak boleh sebab aku dah betul-betul nak relay ni berterusan . aku tak kisah gaduh ke apa tapi aku taknak sampai break . macam benda sama berulang takkan nak jadi lagi . sumpah siapa tak sedih ;'((
so aku betul-betul ni. sikit pun aku tak main-main. 

Bila azmin cakap pasal benda ni , aku teringat kat satu lagu . . .

Impossible - Shontelle

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did, I did

And you were strong and I was not
My illusion, my mistake
I was careless, I forgot
I did

And now when all is done
There is nothing to say
You have gone and so effortlessly
You have won
You can go ahead tell them

Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worse
Broken trust and broken hearts
I know, I know

Thinking all you need is there
Building faith on love and words
Empty promises will wear
I know, I know

And now when all is gone
There is nothing to say
And if you're done with embarrassing me
On your own you can go ahead tell them

Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible!
Ooh impossible (yeah yeah)

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did

Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did...


Feel better at all ;)
hope you guys enjoy .
thanks for reading my blogzzz !!!

Today  !!!!
- Happy Birthday to Azick !!! Always happy bruhhh ;) birthday boy taknak buat party :p lolll




Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥