orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

yeye, my laptop will back !



assalamualaikum semua :)

bersyukur sebab petang ni hujan :) sejukk 

okay , now nak story somethin' ayah setuju nak fix laptop ! jyeah ! alhamdulillah . lepasni insyaAllah boleh buat kerja and online guna laptop balik . guna notebook and tab susah gila . notebook dah la lembab macam siput :'<
miss my laptop :')

just pergi kat digital mall and pergi satu kedai dalam tu yang boleh repairing . 
aku suruh lah ayah cakap apa masalah laptop tu ,. kesian , aku yang buat rosak ayah yang kena T^T
you all know ! the man yang kerja kat situ speaking and he can't speak malay. even one word ! WOW !!! 
I don't know what to do and my father actually can't speak english very well *well* whatever 
 aku pun dengan penuh confident (takde lah over-confident) cakap english dengan bro tu . alhamdulillah nasib baik aku boleh cakap english even kadang-kadang aku terfikir "betul ke apa yang aku cakap ni ?" tak pasal-pasal nanti kena gelak je -_- but , not bad, okay . hehehehe 
ayah entah kemana-mana merayap . tengok mac book air la ape la . aku dah cuak takut taktahu nak cakap macam mana . 
hampir 20 minit juga la aku tengok bro tu cari apa punca laptop tu jadi camtu and dia copy some important files dalam laptop aku . lepastu dia bagi resit and maybe tomorrow siap ! jyeah tak sabar :D
lepas dia cakap apa problem aku pun kata esok aku datang balik nak ambil laptop.
aku cakap 'thank you' then dia kata 'welcome, take care :)' hahahahahha !

1 jam 57 minit aku teman ayah pusing satu mall :( penat wooo . dah lah malam ni aku ada exam sains dan bi ! 
bi aku okay lagi tade lah risau sangat tapi sains :( idk .... form 3 okay . pray for me. \
thank you :) loveyouall !

bagaimanapun , terima kasih ayah belanja case iphone baru => sayang ayah

thank for reading . evening !


Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥