orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Yana, I Really Miss You



assalamualaikum ....

yana kawanku yang paling baik,

sesungguhnya aku amat merindui kau ;') bagaimanakah keadaan kau sekarang ? harap sihat senantiasa . 
wei, kau tak rindu aku ke ? aku rindu kau sangat-sangat. entah kenapa malam ni aku rasa terpanggil nak cerita pasal kau kat sini. aku taknak lupa kau. aku taknak , aku taknak !
sebab kau kawan TERBAIK aku :)

yana, 
hari-hari tanpa kau umpama siang tanpa matahari, malam tanpa bulan . kau menghilang tanpa khabar. budak kelas kau cakap kau dah masuk asrama, ye asrama. kau tinggalkan aku tade berita :< kali terakhir kita jumpa tu pun masa raya 2011 ;') kau dengan atin datang rumah aku . siap mengusik aku pasal jejaka idaman aku . hahaha act, sekarang aku dah lupakan dia ;)! 

yana, 
sejak kau tade, satu-satu kawan baik aku hilang ;'( kau, fasihah , atin
aku sorang-sorang lalui keperitan hilangnya teman baik. mood aku sentiasa berubah. kejap aku jadi baik, then aku jadi nakal . entahlah, macam-macam aku boleh jadi. haha ~ 
aku dah tak se-happy dulu masa kita sekolah rendah. aku taktahu lah, maybe ni tanda-tanda kematangan tapi kebahagiaan yang aku kecapi masa kita sekolah rendah tak kekal sampai ke sekolah menengah :( 

yana,
matematik makin lama makin memeningkan. bila aku cuba selesaikan soalan yang cikgu bagi, otak aku terasa berdenyut-denyut. kalau kau ada boleh aku copy jawapan kau kan ;') kau tak pernah marah aku or perli-perli . aku tahu kalau aku buat macam tu sampai bila aku nak pandai kan, tapi even aku copy kau still guide aku macam mana nak selesaikan soalan tu :( 
yana, kau pelajar paling pandai pernah aku jumpa ! kau selalu dapat nombor 1 sejak dari darjah 1 tapi kau tak pernah KEDEKUT ILMU ;) *tabik !*

yana, 
kita kan peminat komik DETEKTIF CONAN yang tegar ;)! see, kita ada banyak persamaan :) adakah sekarang kau masih meminati komik tu ? hehiiii aku masih lagi yana , tapi aku dah tak macam dulu. time belajar pun baca komik . LOL :')



yana, 
banyak benda pasal kenangan kita yang tersimpan dalam otak aku ;) pasti banyak kalau aku ceritakan  . tapi yang baca takkan faham bagaimana kegembiraan kita dulu ;') kita pengawas paling garang kat sktdh 2 pada tahun 2010. aicehh :p 
kau, jangan lupa aku ...
dan aku taknak lupakan kau ...
sejauh mana kau pergi , 
bawa aku dalam ingatan kau .

kau kawan aku yang aku sayangi ,
Nur Liyana Binti Samudi ;)





Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥