orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Rindu - Stalk - Tunggu lama - Penat - Sedih - Kecewa

assalamualaikum :'<

tahu tak aku rindu someone . 
lepastu aku cuba bertenang dan lupakan pasal tu tapi .....
then, aku stalk dia . tunggu dia online . 
lama aku tunggu . 
lama sangat ....
pastu aku dah penat .
aku rasa sedih sangat dan tak boleh fokus buat kerja . 
lastly, aku kecewa dan touching :'<

nak mengadu kat siapa ?
aku whatsapp kawan dia yang poyotu bukan nak reply .
hmmmmmmm ~~~ 
aku touching . lepas ni taknak tunggu dah .
kalau dia rasa dia ingat siapa aku ni, pandai-pandai lah cari aku kat mana and tegur aku .
kalau boleh pujuk sekali *ngade*

entah lah . tak faham aku. 
aku pulak yang miserable kat sini -,- hmmmmm

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥