orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Mari Kutip Sampah ;)!



assalamualaikum ;)

entri kedua . heheheheh rush rush 

tadi masa kelas sivik, kiteorang diberi tugasan untuk kutip sampah ! ohhh, aku rasa mesti best .
pastu cikgu nak 5 kumpulan lepastu cikgu lantik ketua kumpulan .

aku pun terpilih jadi ketua kumpulan !!!! alhamdulillah ;)

masa cikgu suruh pilih anak buah, gila aku tak sanggup . 
cikgu kata satu team mesti ada lelaki + perempuan ! 
aku terfikir, "ada pulak lelaki nak team dengan aku :'<)
yang tinggal masatu ...
 kembar, fasihah and amirul (yang rapat) dengan aku jela .
aku takut nak pilih budak depan sebab .... aku tahu , aku tak sopan macam dorang ;)
aku cakap je la sape rasa dia nak team dengan aku ... 
aku, kembar (2 orang), fasihah and mirul = 5 orang !
thank you very much , mirul ! sayang kau !


kiteorang dapat kawasan blok b & c . tapi kiteorang main redah je . mana ada sampah, situ kite kutip .

one moment tu, kiteorang nampak banyak gila botol air mineral . so tu kira macam satu peluang emas lah nak bagi banyak sampah kiteorang tu, jadi kiteorang pun 'sapu' je lah botol-botol mineral tu . ingatkan boleh ambil rupanya tu kitar semula punya projek . cissss .... pastu cikgu nampak pulak ! kantoi ! malu ........ tapi kiteorang letak balik botol tu ;) amirul kelakar !!! dia botol besar pun dia ambil juga . 
hahahahahhahaha !

sampah kat kawasan kiteorang tak banyak pun :( kiteorang masuk kelas ke kelas kutip sampah . gilaaaa lah . malu woi ! ada orang kata kiteorang kena denda . kejam kan :'(!

memang seronok lah !!!

lepastu timbang sampah .... fasihah kantoi kunyah gula-gula getah ... tolak 100g !!! gila banyak ....
tapi tak kesah ;)! janji happy ;)
fasihah , jangan rasa bersalah , kite tak marah pun kau ., menang kalah adat permainan , beb !

kumpulan joe pun kena tolak markah . 100g juga sebab lambat masuk kelas. tapi grup joe menang !!!! ahahahaha, tahniah korang ;)!

disebabkan kalah tadi, kumpulan aku and afiq (eh ?) kena belanja dorang gula-gula ! ;) afiq kena beli cadbury yang petak-petak kecik tu. hohohohohoho afiq, aku nak cadbury besar boleh ;) wheheee
rabu ni insyaAllah, kiteorang bagi (team aku tau)!  mesti seronok dapat gula-gula

enjoy ! best gila tadi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


let's take care our environmental ;) -mother nature-


byebye 


Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥