orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Kesabaran Yang Teruji ;')



assalamualaikum geng dan selamat petang ;)

hmmm, sejak 2 menjak ni aku asyik moody je . maybe penat or somethin' yang menganggu fikiran aku . 
firstly, keputusan exam aku ...... teruk ;( maybe orang akan cakap, bersyukur lah wei ! result kau okay bla bla ~ tapi ni baru uk 1 soalan senang sangat. belum pertengahan tahun, belum pmr ;( macam mana aku nak hold semua ni ! :(((( rasa macam dah tak sempat nak prepare apa-apa ;< macam ni calon pmr 8a's ? ....... pmr 6 bulan je lagi ;'( !!!! what should I do .... ya Allah :<
"usaha tangga kejayaan :("

secondly, aku rindu budak br ;') bila aku stay dengan diorang, aku boleh bergembira ! betul-betul gembira ;') tapi, dalam kelas aku sunyi. nobody nak cover aku semua and aku takde kawan nak cerita masalah aku. aku sendirian. takkan aku nak cakap kat orang yang sama. aku rasa diorang pun taknak dengar kisah merapu aku ;'< someone, bila aku cakap dengan dia pasal papejelah, dia bukan nak bagi respon tapi ubah topik pulak ..... 

thirdly, now, aku berpegang pada satu perkara. "kadangkala hidup ni kita tak boleh bergantung kat orang selalu" disebabkan sekarang aku sensorang, memang patut pun aku ingat benda ni. thanks Qila sebab kau yang bagi semangat kat aku ;') 
sayang kau selalu ;*

forth, dari dulu aku memang admire dia. yes ! tapi aku senyap je. takkan aku nak cakap. haa, memang taklah kan ~ and dia pun admire aku dah lama. maybe since he met me ? :o then now aku dengan dia ^_^ ❤ tapi kelas lain-lain. aku selalu pergi kelas dia nak jumpa bestie aku tapi aku malu ahh hari-hari nak tayang muka kat kelas dorang. kang ada je nyampah -,- so, aku still steady. dia cakap dengan aku dia segan nak tegur aku semua. kay, aku sabar. and mungkin aku faham. tapi aku bosan asyik jumpa buat taktahu. bila jumpa buat macam takde pape. padahal ada pape. so, aku beranikan diri tegur dia. ~~~ lepastu aku mana ada fb. twitter adela.dia asyik online fb je . apa salah on twitter sekali-sekala ;( takkan taknak say somethin' kat aku. aku pinjam fb adik/kawan aku im dia. tapi takkan aku asyik guna fb orang. malu ohh ,. aku malas nak pinjam-pinjam dah. mesej pun tak balas. ni memang teruji kesabaran aku ;'<
hmmm, tapi takkan aku je kena mengalah . aku pun ada perasaan. tahu tak, macam aku ni SYOK SENDIRI kat dia. dulu tak ada , kejar ... bila dah dapat, biarkan je macam tu. suatu hari nanti terlepas, jangan menyesal tak sudah .



chioo ~

thanks reading my blog , bebeh :*!

Labels: , , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥