orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Exam telah Tamat . MERDEKA !



assalamualaikum gang ;)

harini seperti yang telah dinyatakan, exam telah pun tamat. kalaulah pmr 2013 yang tamat harini , memang aku akan tidur sepanjang hari ! serius TALK ! 
apa yang berlaku hari ni ialah, 

a) geo sangat senang ! alhamdulillah even aku baca buku geo secara randomly tapi aku boleh jawab soalan dengan lapang hati. tapi aku ada 2-3 soalan (pola petempatan-graf,maybe ?) yang aku berfikir sampai 5-6 minit tapi still tak dapat jawapan :'< ku sangka panas sampai ke petang, rupanya hujan ditengahari, suddenly, cikgu snow white tu mention tinggal lagi beberapa minit je ( 5 minit kot ) untuk semak semua. aku dah tengah serabai sakai macam cacing kepanasan minta jawapan kat orang yang aku tak dapat jawab tu. tapi hampeh ~ semua busy dok cek paper depa . ceni ke kawan ? hmmm ...
aku pandang ain kembar, dia pandang aku . masing-masing macam orang gila, kelam kabut cari jawapan dalam masa yang suntuk -,-
fasihah telah siap sedia menjadi cheerleading pada waktu itu bersorak untuk menaikkan keserabutan otak . hahahahaha ! dia bersorak 'go syeira, go syeira' at the same time, aku tak boleh tumpukan perhatian sambil mendengar suara dia yang comel. haish, che ahh ;)!
pastu cikgu snow white tu beri arahan  'stop writing ..... stop writing ..... I said stop writing ....!' pandang aku pulak tu -..- aku writing je ape aku kesah . nasib baik sempat ! alhamdulillah ! terima kasih Ya Allah ;')!
entahlah, till now maybe , aku and ain masih bengang lagi pasal stop writing tu :3

khb :
time ulangkaji aku join alia kecik kenonet, atin and azmin sebab ingatkan duduk dengan dorang boleh la study tapi, sama je . hahahahah ! asyik gelak je . pastu aku dengan azmin bergosip again ~ pastu baca buku sat. azmin cakap satu apa pun tak masuk otak apa yang dia baca . dia tanya aku, syeira awak baca apa ?
aku cakap , entah , saya tengok-tengok gambar je . hahahaha ! macam-macam lah aktiviti kurang berpekdah time tu kiteorag buat :3 nasib baik exam khb semua soalan yang keluar senang . alhamdulillah ;')!



pastu balik tengok mama ada kat rumah, memang happening gila perasaan aku :)! pastu mama ajak jalan-jalan . hahaha best gila . iloveyoumumanddad ;-*!

elele, uk1 memang lah semua senang-senang . tengok la nanti ~ hmmmmmmmmmmm
senang pun taktahu lah I GOT AN A'S or not ;'<
insyaAllah .... 

kalau apa yang kita lakukan tu betul/baik, pasti Allah swt bantu kita. insyaAllah :]


Labels: , , , , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥