orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Bila Semua Bergosip .... :o


assalamualaikum selamat malam semua ;)

aku ingatkan nak study tapi ye lah kan, malam masih muda . ceh -_-bila dah ngantuk kang baru tau malam tu muda lah sangat . hahahah konflik betul . 

korang, tak rasa ke ujian kali pertama bulan 3 ni awal sangat ? cikgu buat lah lepas cuti ke . baru berkeyakinan nak jawab exam .. ini ... next week ?! oh bebeh ! cikgu saja nak buat suprise letuww . benci >_< neek week nak exam, tapi aku macam ..... "rilek bebeh" ...! what the mess ! next week not next month .. ohhh 

gossip ? gossip apa nya . hehe
tak tahu lah macam mana beginning nya , tetiba kiteorang tergosip pasal hal lama . hal silam . masa kiteorang satu geng dulu ...
banyak benda yang salah faham and dah jelaskan hal sebenar pun :')
sedih kan .
aku tahu , kita gaduh pun ada salah aku :')
aku ingat aku 'perfect' padahal aku 'unperfect' hehe .
im sorry korang ;') 
even dah terlambat pun aku nak minta maaf pasal hal ni, tapi aku tetap rasa bersalah sangat ;>

sebenarnya ,
kita kan satu geng .
kena percaya antara satu sama lain , kan ;')
tapi 'amarah' kita tengah berapi-api ,
agaknya semua tak boleh berfikir agak waras ,
kita dah tak satu geng . hahahhahahah

fasihah , 
aku ingat lagi kita buat janji lepas dapat result upsr dulu . 
imissyou, my little one ;')
very much 

azmin,
awak dah banyak tolong saya lepas kita gaduh tu. 
saya yang kejam, selalu anti awak dulu .
salah faham ! 

qila, 
kau selalu jadi tempat aku meroyan mengadu masalah semua ahh !

sebab EGO kan korang . 
fasihah kata perangai aku dengan dia sama ;'> ego kuat . yes . 
..........
im sorry , kita kawan  ;)

qila dan azmin ;*

*menangis je bila ingat balik, bertahan lah air mata*


Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥