orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

exam tadi -,-



assalamualaikum ....

alhamdulillah, 
exam pertama dah habis . 

bm, bi , sej ? oh yeah 

bm act, objektif agak pening tapi okay la boleh go on . ringkasan so far, okay . tak risau sangat. insyaAllah lulus cemerlang . heeeeeeeee

bi . . .
aku taktahu kenapa paper bi yang 'sign' tu soalan dia pelik-pelik. ingat kiteorang ni budak spm ke soalan cemtu . tapi aku still boleh jawab lagi. kan bagus kalau ada kamus ;) btw, story yang belakang sekali pasal wife dia dermakan buah pinggang untuk husband dia sweet sangat ;') 
tapi pilihan jawapan untuk soalan ke berapa entah dia tanya 

-apakah yang akan dilakukan oleh suami nya jika beliau mengetahui bahawa isterinya ingin mendermakan ginjal untuknya ?- (soalan dalam bahasa inggeris)

tak silap aku pilihan jawapan D kot . jawapan dia -akan memukul isterinya dengan kayu/stik- (jawapan dalam bahasa inggeris)
hahahahaha ! sumpah lawak. agak-agak ler suami dia nak buat macam tu :3

sej .. . . . . . . ..  . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . . . ..  .. . . . . . . . . . . . . . . 
sedihnya nak cakap pasal sejarah ni ;'<
tadi kan, aku taktahu kenapa soalan dia pelik sangat . aku rasa ada benda yang takde belajar pun boleh masuk exam. pastu entah lah ! aku rasa ada yang tak kena dengan soalan tu :3 aku boleh jawab tapi ada jawapan yang aku tak yakin betul ke tak . 
dorang panggil aku pakar sejarah , pakar sejarah jadi aku rasa tension kalau aku tak dapat highest mark and A nanti . aku takde lah pro mana dalam sejarah . cuma maybe aku senang ingat tapi tak bermakna semua aku ingat . aku rasa down bila subjek yang aku boleh carry tapi aku tak dapat 'a' atau high mark. serius talk , aku rasa down :(

harini kira macam permulaan yang agak baik sebab paper semua ditahap yang okay . esok aku taktahu lah. aku rasa aku boleh jadi gila . 

paper : 
math, agama islam and sains . esok lagi gila ! perang habis-habisan nih !
tak tenang lah tidur aku malam ni :o 

semua goodluck ! do the best . :) 

thank you pada yang ucap kan 'goodluck' kat aku ;) aku hargai sangat . heheheheh

ada classmate aku berpuasa ganti time-time exam ceni, memang tabah betul dia tu. duduk belakang aku pulak. aku selamber je makan honey stars dalam kelas pastu tengah sedap-sedap makan, kembar kata dia puasa .. malu aku and kesian kat dia ;( sorry Fa, aku tak sengaja . heeeeeeeee

selamat berbuka puasa, farina .

thanks reading . evening !

mutiara kata : semoga kita meninggalkan apa yang dilarang-Nya dan segera melakukan apa yang diperintahkan-Nya. alhamdulillah ;)

Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥