orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Tak Sedar lah tuu :3

Assalamualaikum semuaa :)!

Harini hujan je memanjang ~ sejukkk . Bestnya . Tapi kenapa tak turun salji erk ? ahahahahah ! 

Happy Birthday to Boekk - 11/2/1998 :D I love you till the end , Puyi <3 hope we friend forever :* seronok dapat cupcake ? hohoho~~~

aku buat sticky note kat kotak kek and aku tulis 'Happy birthday Boekk. Form Syeira <3 Ieyfa' lepastu , Lily jumpa aku borak-borak sikit lepastu dia cakap nanti dia bayar duit kek tu separuh sebab kek puyi kiteorang ingat nak tongtong 3 orang. Aku touching ~~ Ya Allah ... kenapa bila aku jumpa dia , semua perasaan buruk aku pasal dia hilang ~ aku rasa tak boleh nak benci dia , tak boleh nak marah dia . Astargfirullah , kawal perasaan , syeira ! aku sayang kau , Lily ... please jangan buat aku marah kat kau ~ :3!


Masa balik aku pergi kelas boeek (puyi) sebab nak kasi kek, Aku pun terpilih untuk kem bahasa inggeris . Tapi Madam kata, BI Camp 2 students. tapi aku pun dapat sekali dengan Lokhman . hahaha so 4 orang la ;) 

But, I must believe it now 



alhamdulillah :) terima kasih Ya Allah ;) harap esok semuanya berjalan lancar . Aminn !

nanti cuti raya cina ~ Puyi , Ieyfa and Atiqa yang selalu merungut pasal teacher BI dorang , tiba-tiba cakap ' I Love You' dekat teacher dorang ! Wow !!! Biar betul diorang ni ?!! Takkan dah suka kat teacher BI siap say I love you bagai ?! buang tebiat ke hapeee ~~~ yang aku, taktahu lah apehal , say I love you kat Madam ~ You know something ... kiteorang ni macam kena pukau ~~ . . .  pelik . Bila aku fikir balik , agaknya sebab nak holiday seminggu or ... nak membodek ??? something like that ahh ~~ 
one strange feeling deep in my heart . . .
bila teringat balik , aku nak tergelak ~ memalukan !

thanks reading :)! selamat petang ;)


Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥