orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Kenangan Lama dengan Azmin Farhana :')




assalamualaikum selamat petang ;)


petang ni dekat pjay hujan oii ;) kalau petang sikit hujan boleh main hujan depan rumah . ahakss taknak demam lagii . seksa ;'( 8 hari demam . taktahan dah . 

Teringat zaman form 1 dulu . aku rindu form 1 sangat-sangat aihh ;( rasa nak putarkan balik waktu. aku rasa masa berlalu begitu cepat. aku rasa baru je semalam aku ponteng pergi sunway dengan bebudak 2br. haihh ~ 

masa form 1 kiteorang semua baik-baik belaka. tak jahat dengan senior dan tak kurang ajar pun. budak kelas BA lah yang aku tahu, kelas lain taktahu lah. tapi aku sure semua baik-baik je takde pun nak bajet taiko ke hape ~ 
masa form 1 aku fall in love and couple dengan someone , ilovehimtill ~ lama lah juga lepas break aku tunggu dia. ada dalam 2 tahun . sampai form 2. tapi . . . past is past but memory never die. but now , aku dah boleh anggap dia macam kawan. dan yang paling best, now, we can talk like a friend ;) alhamdulillah .

eh, nak cerita pasal azmin tercerita benda lain pulak :3 ahaksss
okay , dulu aku pernah rapat dengan azmin . we are best friend forever *forever tu yang tak boleh blah* lama lah juga until somethin' yang tak best happen and ... kiteorang bukan lagi kawan baik ;'( kawan macam biasa je . tapi ... tak lama . sebab ada budak ni ... sibuk-sibuk je jadi batu api antara kami . cedih . kalau azmin sorang je aku boleh terima lagi , ni satu geng aku gaduh ;( bayangkanlah betapa sakit pedihnya hati aku . lagi-lagi fasihah ... kawan sejak darjah 1 weii ..

dulu , kiteorang satu geng ada 6 orang . aku, azmin,  fasihah, aqilah, (?) and ros. but lepas gaduh , aku keluar dari geng tu . 
now, qila & ros pun dah keluar dari geng tu. 

dulu masa 1 bakawali, aku dengan azmin ada jealous kat 2 orang ni. 2 orang ni dari geng kiteorang lah juga. jealous sebab sorang ni rapat dengan ex aku yang aku tunggu lama and sorang lagi sebab dia bajet cantik. kiteorang selalu nyanyi 2 buah lagu ni untuk naikkan semangat kiteorang masa tu. bila kiteorang rasa down jeh, kiteorang nyanyi lagu tu. siap bajet-bajet je macam artis dalam mv tu. :> rindu min, rindu !

YOU BELONG WITH ME - TAYLOR SWIFT

You're on the phone with your girlfriend, she's upsetShe's going off about something that you said'Cause she doesn't get your humor like I do
I'm in the room, it's a typical Tuesday nightI'm listening to the kind of music she doesn't likeAnd she'll never know your story like I do
But she wears short skirts, I wear T-shirtsShe's Cheer Captain and I'm on the bleachersDreaming about the day when you wake up and findThat what you're looking for has been here the whole time
If you could see that I'm the one who understands youBeen here all along, so why can't you see?You, you belong with me, you belong with me
Walking the streets with you and your worn-out jeansI can't help thinking this is how it ought to beLaughing on a park bench, thinking to myselfHey, isn't this easy?
And you've got a smile that could light up this whole townI haven't seen it in a while since she brought you downYou say you're fine, I know you better than thatHey, what ya doing with a girl like that?
She wears high heels, I wear sneakersShe's Cheer Captain and I'm on the bleachersDreaming about the day when you wake up and findThat what you're looking for has been here the whole time
If you could see that I'm the one who understands youBeen here all along, so why can't you see?You belong with me
Standing by and waiting at your back doorAll this time how could you not know?Baby, you belong with me, you belong with me
Oh, I remember you driving to my house in the middle of the nightI'm the one who makes you laugh when you know you're 'bout to cryAnd I know your favorite songs and you tell me 'bout your dreamsThink I know where you belong, think I know it's with me
Can't you see that I'm the one who understands you?Been here all along, so why can't you see?You belong with me
Standing by and waiting at your back doorAll this time, how could you not know?Baby, you belong with me, you belong with me
You belong with meHave you ever thought just maybeYou belong with me?You belong with me

who says - Selena Gomez & The Scene 


I wouldn’t wanna be anybody else.
You made me insecure
Told me I wasn’t good enough
But who are you to judge
When you’re a diamond in the rough
I’m sure you got some things
You’d like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn’t want to be anybody else

Na na na
Na na na

I’m no beauty queen
I’m just beautiful me

Na na na
Na na na

You’ve got every right
To a beautiful life
C’mon

[Refrain]
Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful
Who says

Selena Gomez
It’s such a funny thing
How nothing’s funny when it’s you
You tell ‘em what you mean
But they keep whiting out the truth
It’s like a work of art
That never gets to see the light
Keep you beneath the stars
Won’t let you touch the sky

Na na na
Na na na

I’m no beauty queen
I’m just beautiful me

Na na na
Na na na

You’ve got every right
To a beautiful life
C’mon

[Refrain]
Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful

Who says
Who says you’re not start potential
Who says you’re not presidential
Who says you can’t be in movies
Listen to me, listen to me
Who says you don’t pass the test
Who says you can’t be the best
Who said, who said
Won’t you tell me who said that
Yeah, oh

[Refrain]
Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful

ni lah 2 buah lagu kenangan tu. 
azmin rindu min ;')) awak pun rindu kan saya tahu . saya rindu masa saya, awak, qila, mirul and ros dekat starbucks sunway yang kat luar tu. pastu phone jatuh dalam jamban tu. rindu aihh ;( iloveyouall till now, babeh ! me heart you.
masa nak pilih lagu koir bahasa inggeris tu, ros suruh pilih lagu "this is me-demi lovato atau you belong with me-taylor swift" ros kata , "kita nyanyi lagu yang kau dengan min suka tu nak . lagu .. you belong with me tu nak ?" tapi lagu tu tak sesuai blabla ~ see min , ros pun still ingat pasal lagu favourite kita !!! 

now, bila saya mainkan lagu tu, saya ingat awak . dalam fikiran saya teringat kat awak. ya ! memang saya rindu awak sangat-sangat dan suatu hari nanti , saya berharap dapat awak balik . dapat jadikan awak kawan baik saya balik macam dulu ! orang yang saya sayang ! saya gembira sebab sekarang kita rapat ;)! saya bersyukur sangat-sangat ! saya rindu awak , azmin farhana dan yang lain-lain . loveyoualltilltheend

thanks sebab pernah anggap saya kawan terbaik awak . saya sayang awak azmin . jangan lupakan saya tau ;') loveyou :-*


azmin, qila, fasihah and ros , past is past, but memory never die , kan ;')!

thanks for reading.
adios.

Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥