orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Cantik Sangatlah mata nak 'daring' orang ?


Assalamualaikum . 

so awkward jalan kat tempat sesak tiba-tiba aku nampak He *bukan nama sebenar* happy gila . dah lah dia sombong -_- tapi malas nak tegur sebab dia jalan dengan awek . aku buat-buat macam tak nampak dorang . Lepas dah keluar dari tempat sesak tu , Puyi bagitau aku 'syeira, kau perasan tak She *bukan nama sebenar* daring-daring kau ?' Aku cakap tak nampak pun . Pastu puyi maca emo je sebab She daring aku . 
Aku pun emo lah juga sebab dia buat macam tu. lepastu baru aku teringat .... something ...

and ... aku nak cakap apa eh ? Kecewa gila :( He dengan aku bestfriend sejak sekolah rendah lagi doo . patutlah He tak tegur aku 'everywhere'. ghupenya , awek dia marah , jealous and ... that's why awek dia daring aku . 
ohmy ~~ 


whatever ... He yang mula kan dulu . and why me -_- 

He , 
kalau sebab awek kau buat macam ni kat bff kau . takpayah mengaku aku bff kau pun takpe wei :'> tak kesah lah . sayang sangat awek kau kan . lupakan je la kenangan 6 baiduri dulu . aku malas nak ingat kenangan dengan orang yang tak tahu nak hargai kawan sendiri . fine ! 
kalau still anggap aku bff kau and kau tak mudah nak lupakan kenangan 6 baiduri tu , buat macam apa yang kau cakap ! 

I HATE YOU , STUPID !


- macam kacau laki orang pulak -_- nasib orang single . ye ke ? LOL ... 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥