orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

what has happened today :)




Assalamualaikum semua :)! 

hari ni aku kena injection . kebas satu tangan :'3 entah berapa banyak injection la kena ambil . urgh . kalau tak sakit takpe juga .

cikgu Sains baik je hari ni . dia kata aku blurr . wahhh ...... aku happy gila cikgu cakap aku blurr :) serious tak tipu . tapi hari ni aku kena soal lagi, tapi soalan lain la pulak. dia cikgu pengawas rupanya. baru aku tahu sebab dia suruh aku kekalkan pakai baju hijau. jangan pakai baju putih. ala :(

Aku tahu aku tak berapa pandai math . then aku cakap la kat zieda yang aku tak suka math. pastu dia cakap , "jangan la cakap macam tu. perkataan yang kita keluarkan akan mempengaruhi kita."
I learned something new today =>. 

Joe ... aku taktahu kenapa aku nak cakap yang dia seorang yang baik. bukan macam apa yang aku nilai dia selama ni. yaaaa . 

alhamdulillah, selesai juga nak bayar duit gambar kelas 2br dulu yang tertangguh. thanks Cikgu Haswati sebab belanja rm2 :)! sayang cikgu ! 

dulu aku selalu merungut pasal cikgu form 2. now aku dah pun jadi form 3. sekarang pun aku still merungut .... tentang cikgu. my mum kata, one day kalau kita dah tak belajar dengan cikgu tu, kita mesti rindu dia walaupun masa dia mengajar kita, kita tak suka dia. and , its true mum. all true mum. I miss Puan Rohaidah , already. I admit , dulu aku mana suka cara dia mengajar. sikit-sikit ada je yang tak kena. tapi now, aku pulak yang rindu :') cikgu Iena (sejarah) and Cikgu Fida (bahasa melayu) yang pernah ajar aku masa form 1 ialah cikgu yang paling aku sayang ! terkilan sebab aku tak dapat jumpa cikgu sebelum cikgu pergi. taktahu lah cikgu mengajar kat tempat lain atau sambung belajar :') terima kasih cikgu. sampai bila-bila pun saya sayang cikgu sangat-sangat :)! 

apa lagi aku nak cerita harini ..
cukup lah sampai sini. 
gtg, byeee . 
thanks for reading my blog !

p/s - buat nilam ! 

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥