orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

serabutnya fikiran :'O



assalamualaikum . 


hey hi hoii :) long time no see . 
sebenarnya banyak benda nak story tapi bila log in , satu apa pun tak ingat dah :3 

fikiran serabut sangat sekarang . bilik macam stor , meja study berselerak and ... paling worst sekali ... almari dah macam kedai bundle ! seriously kalau my mum tahu mengamuk membebel . sedih nya .......................
taktahu bila nak kemas . kadang-kadang kalau ada masa lapang , aku bukannya kemas and go to study . tapi tidur ... zzzz kroh kroh :) hehehehehe 

find love ? perlu ke ... hahahahahahhaha >.<

sains makin susah :( lepas kelas mesti kepala pening-pening . rasa-rasanya mampu tak ingat semua nama-nama organ . uhuksss 

kelas tahun ni tak huru-hara macam tahun lepas . diorang serius betul . aku sekali kena jadi serius gak . 

mama suruh aku masuk mrsm . tu impian mama . lepastu adik aku cakap "habis impian kiteorang macam mana pulak ma ?" mama kata kalau sayang mama , berusalah lah. ish , mampu ke aku ! ya Allah . 

be better than yesterday ! 
be update bila aku ada free time :)
jangan lupa singgah blog aku tau . 
thanks reading . 
selamat hari minggu malaysia

Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥