orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

macam-macam berlaku dalam satu hari



assalamualaikum . 


okay . aku cakap kat kembar harini salah seorang dari kite budak perempuan gerenti duduk sorang-sorang sebab Zieda dah datang sekolah . 
last-last aku yang duduk sorang-sorang . happy , sad , angry , tak puas hati ? no no . aku takde perasaan yang tergambar masa tu :)
 masa sains , cikgu tetiba panggil aku suruh explain pasal peredaran darah. dari mana ke mana . aku ingat tapi nama-nama bahagian jantung belah kiri kanan tu sikit pun aku tak ingat and i dont know how to explain it :'< . cikgu marah aku kot :3 dia kata lepas ni dia taknak bagi nota hand-out. dia suruh kiteorang semua buat nota tangan sendiri . cruel kan :'< aku sikit pun TAK FAHAM apa yang cikgu ajar ! cakap cikgu baik , sempoi , cool tapi ... baru gagap blurr tak tahu macam tu dah nak marah-marah. ish ! 

why ?
sebab ..., dalam kelas tu bila aku cakap yang aku tak faham , ada je yang menghalang like "alah, buat-buat faham je la." . aku rasa nak pukul-pukul je orang tu :'3 aku malas nak bising. aku cakap dalam hati ... hmmm takpe lah . nak buat macam mana , aku pun baru masuk kelas diorang kan :') aku pun mana baik sangat :') aku sedar wei . 

bukan nak cakap kelas aku tak okay. okay sangat-sangat :) budak perempuan dia baik jee . budak lelaki dia ada ahh sikit macam entahapaapa je perangai. ada yang macam kanak-kanak la , terlebih matang and ada yang asyik nak marah jeee . macam orang tua ! >.<!

harini aku nampak banyak kesalahan orang tapi aku tak berani nak tegur orang tu . dosa kah aku ? salah kah aku ... Ya Allah , ampunilah aku kalau aku berdosa :"<!

okay la . sampai disini sajalah ... 
thanks reading ...




Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥