orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Life is ... has just Started !




Assalamualaikum readers yang dikasihi dan selamat malam :)

oh no , esok dah sekolah :( ahhh ~ malasnya nak bangun pagi ... 
lepastu ada perhimpunan ~ daripada berhimpun menadah telinga mendengar cikgu bercakap lebih baik tidur diatas katil yang empuk ^_^! siapa setuju sila angkat kening (weirdo) 
esok kena pakai baju pengawas . kalau tak ~~ cikgu Sains aku merangkap guru pengawas bising :( dia dah tahu aku suka pakai baju putih >__<~!


YOU KNOW ! MY HOMEWORK ... is not FINISH yet .... -___-! what should I do ? Do my homework now ? as soon as possible before tomorrow ? uhhhh , I just ... I dont know how to do my homework. That's why I didn't do my homework :) (wtf)

My teacher taught me not to imitate, do something we call 'copy and paste' or cheating when she/he gives us homework. Teacher told me to try to answer the questions given. But I really dunno how to ... answer it even 100x I try and try. 

2 karangan dalam satu hari . satu kertas soalan matematik chapter 2 poligon 1 peta minda sains bab 3 perkumuhan dan apa lagi ? 2 kertas soalan BI abaout a poem (The Fighter's Lines) .. 
siapa yang pandai sangat tu mesti dah siap kan :O smiles .. 

now , one benefit aku duduk sensorang dalam kelas .. aku dapat 1 meja, kerusi, tempat letak barang and alas meja free :D hahahahahaahahahah . tapi aku harap ianya terus free sampai akhir tahun 

ada seorang budak kelas AN (perempuan) , dia mengingatkan aku pada Liyana :'( dorang macam sebijik sangat :( Yana, aku rindu kau gila !!!!!! kau ingat lagi tak kat aku wei :'(((!

Dalam kelas , Mirul sorang je yang panggil aku Sya . Aku tak pernah dengar orang lain panggil aku dengan nama tu selain dia dari form 1 until now =>! 

korang dah ambik/dapat ke duit rm100 tu ? 
aku pelik , why someone yang dapat duit tu dorang terus je belanja enjoy huhahuwahuha . Their parent tak kesah ke ? tapi tak salah nak enjoy guna duit tu tapi simpan la sikit . rm 100 . banyak tu ! Tujuan asal duit tu diberi aku rasa untuk meringankan beban mak ayah membeli keperluan sekolah anak-anak . ye kan ? 
#JustSaying :)

Someone suruh aku pakai BB. But I refuse because I have phone even my phone doesn't have BBM. (kalau aku ada BB bukan nya ada orang nak BBM dengan aku pun . entah-entah minta bbpin pun tak sudi) Tapi dia kata BB is better than my phone. I don't care. Then , now the people complain about that BB. Dia kata BB bosan la, tak best la (mari merungut). Tapi complain complain pun aku tengok dia happy je ber-BBM . ke aku salah dengar dia complain haritu ... ala , kalau kita dah lali dengan phone tu sendiri, mesti berat hati if one day nak tukar phone baru pun . Aku pun penah rasa macam 'someone' ni rasa :)

Bilik ku, tak usah cakap. memang berselerak gila ! kadangkala sampai adik aku kena tidur kat ruang tamu sebab aku penat tak larat nak kemas bilik . sian dia . cuma satu je yang aku tak pernah tak kemas ... katil aku ! tapi katil adik aku yang jadi mangsa. (apa punya sister daaaaaaaaa). 
okayla . thats all . friends, jumpa esok ! goodnight tidur awal . thanks reading . I love my family very much :-*!


Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥