orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Kawan



29q04r5_large



assalamualaikum dan selamat malam semua :)

sebenarnya dah lama nak taip entri ni tapi serbesalah nak ke taknak . nak tepu dalam otak ni . tapi ... I think better I go on :') This is for the good of us all ... InsyaAllah 

Lirik Lagu Sahabat - Najwa Latif
Kau ada dikala ku sukaDikala ku dukasetiap tangisan dan juga ketawaKau ada dikala ku perlusetia menemanikuPegang erat tanganku bila aku jatuh
Kau lah yang selaluSelalu menemanikuMendengar kisah pahit manisHidup ku
Kau lah yang di situSetia menunggu kuKau lah yang satuMenjadi sahabatku
Ku tahu ku kan selalu adaPada dirimuDan ku harap kau juga rasa begitu
Kau lah yang selaluSelalu menemanikuMendengar kisah pahit manisHidup ku
Kau lah yang di situSetia menunggu kuKau lah yang satuMenjadi sahabatku
Kau lah yang selaluSelalu menemanikuMendengar kisah pahit manisHidup ku
Kau lah yang di situSetia menunggu kuKau lah yang satuMenjadi sahabatku
Sahabatku.

hey firstly ,
idk why . before this kau lepak je dengan kiteorang macam biasa . sampai one day , kiteorang rasa kau dah berubah and ... you start leaving us slowly and you return to find your old friends. because what ... we all doesn't have what you have . 
bila aku nampak kau , kau lepak dengan orang lain sementara aku taknampak pun mana kawan kita yang lagi 2 orang tu . bila waktu rehat , kau rehat dengan kami tapi bila ada perhimpunan or what ,... you leaving us ... without reasons :( siapa tak sentap . 

aku dah la tak sama kelas dengan korang and then I don't know what's going on between us . something wrong ? whether we are fighting silent? or WHAT ? 
bila aku tanya kau , kau macam taknak layan aku . why ? kau cakap aku berubah lepas masuk kelas lain .

hello , if aku ni berubah , why aku still take care pasal korang  ? why aku still rehat dengan korang ? aku tak tegur kau pun sebab aku terasa dengan kau . what you have done ? 
Seriously , I miss the old you ! bring her back to us ! :( 

now , kiteorang terasa dengan kau but kau terasa hati dengan aku . 
this is not fair . aku taknak macam ni . fighting ? oh no ! 



mana perkataan 'bff' tu ? siapa bff kau . siapa yang dulu susah senang dengan kau ? adakah perkataan bff untuk kiteorang ni dah tak bermakna dalam diri kau ? 
We and I just need your answer :( 



jangan buat kami ni macam tak wujud :( 
aku masih anggap kau bff aku even sekarang ... kita dah tak macam bff :(!

damn damn damn !

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥