orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

For 2 days :)



Assalamualaikum semua :)


uhh , 
minggu ni dah start busy as student . seriously , kepala sakit gila . banyak betul hal nak kena fikir . badan pun letih :[ 

umm , tahun ni banyak gila pakai duit :'3 
aku tak faham betul la , kalau dah memang nak guna fail , apesal tak maklumkan awal-awal :[ now , orang dah beli buku , membazir cenggitu je . ada juga yang taknak pakai buku ini , tapi nak pakai buku itu -__- duit photostat kertas kerja tak kira lagi . hmmmmm ... 

aku masih awkward lagi sekolah di sesi pagi . 

okay stop pasal sekolah .

semalam jalan-jalan kat Sunway Putra Mall . best la juga . tempat tak crowd like sunway piramid . 
tapi kat sana takde sale :( kalau ada mesti mama belanja kan . hahahahhahahaha ! 








okay yang ni nak over sikit . heheheheh 
semalam aku beli signature hot chocolate kat starbuck masa kat mall tu. reason pertama aku beli sebab aku memang suka starbuck :) second , ada abang tu ! dia cashier kat situ ! hensem sangat sangat !! :)! and more , dia yang buat kan hot chocolate aku tu !!!! omg omg !!! (died)-____-
ahh , melting . and he's very friendly . that why la :>


then singgah makan kat kenny rogers (betul ke aku eja ?) i think , ni first time dinner kat situ. nak dijadikan cerita , masa aku kecik-kecik dulu , my mom pernah jatuh betul-betul depan restoran kenny rogers kat IOI mall sebab masa tu aku lasak gila . lari sana sini . mak aii , malu nya >.<!
kesian mama . mesti malu :'O


harini dapat cikgu baru kat tempat tusyen . tapi tak sempat nak tanya nama . aku masuk-masuk kelas dia , dia tanya nama . bila aku bagitahu nama aku , he ask me , " are you chinese ? " heheheh , bukan la cikgu . I am Malay. dia terkejut gila . so far , he's simple and cool person . I like his way . 
dia suruh aku masuk kelas bm. 
kelas dah bertambah jadi 4 orang and kesemuanya perempuan . chill :)! 

semalam ajl 27 kan , 
tahniah kat yuna :)
ingatkan teman pengganti menang :( mama dengan aku memang nak teman pengganti menang . 
ayah pulak menang sokong yuna .  k . 
adik ? hahahaha semua dia kata sedap je . 

okay , that's all for today .
see you again at the next entry :)
bye bye ..

thanks for reading

Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥