orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

First Day of School ... Happy



Assalamualaikum :)

Ya Allah ,
terima kasih kerana kau permudahkan segala urusan ku hari ini. terima kasih ya Allah :)
bagiku hari ini adalah hari yang senang sekali bagiku .
amin ...


Alhamdulillah , selesai jua satu hari yang amat mendebarkan bagi aku :> amin .
Aku datang lambat entah berapa minit (takdelah lambat mana.) masuk sekolah dengan Ieyfa dan Puyi. Lily datang lambat kot sebab tak jumpa dia . Kiteorang taktahu nak beratur kat mana woi . Lagipun aku tak tahu aku kelas mana. Ramai gila orang. Lepastu jumpa gak kelas kiteorang punya port beratur . Lepas tu budak-budak kelas 3Ba tegur aku . Dorang kata " eh Syeira, kau masuk kelas BA la. " aku macam tak percaya je sebab Hazeq kata aku stay kelas BR. Tapi Puyi cakap aku masuk kelas BA. Eh, pening aku :'3 Tapi ... betul la tu cakap Puyi, aku naik kelas . Alhamdulillah... 

Dalam gembira , ada juga tanggisnya :')
aku menangis dalam hati je la yang mampu. 
terpaksa berpisah dengan bff aku , budak-budak kelas tahun lepas yang ku cintai :') rasa awkward gila bila masuk kelas BA. Bila jumpa budak BR pula rasa nak menangis ... 

masa time rehat aku bertembung dengan budak lelaki kelas BR. Aku tegur diorang semua. Rindu sangat. Lepas ni tak dapat gurau, story apa-apa dengan korang lagi kan :'> kelas korang dah la jauh dari kelas aku :( 
Jojie, yey ! orang pertama yang aku nampak ialah kau :) 
hehehehehe. makin comel en kau ! 

Cikgu yang mengajar kelas aku, so far okay je. ye la first day kan , takkan nak marah-marah . 

okay la, that's all for today.
esok jumpa lagi insyaAllah ^_^ 
Thanks for reading , kay 

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥