orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Esok Da Sekolah ! OMG


Assalamualaikum :) 

Hi , nama saya Nur Syahirah binti Mohd Yusri . 15 tahun :) 

saya dapat tahu yang saya akan stay kelas yang sama macam tahun lepas . Even ada rasa sedikit kecewa , tapi tak mengapa , mana-mana kelas pun sama . tapi kan , stay kelas, stay jugak . Tapi terpaksa duduk satu kelas dengan orang yang aku benci :<   uhuksss .... benci , benci , benci ! dia pun cakap taknak satu kelas dengan aku , so deal la aku pun tak mahu :(     

tapi , kenapa rasa terlalu awal nak kembali ke sekolah ?? serius , aku tak ready lagi. mental aku tak ready , fizikal ? lagi laaaa. 
pmr , tinggal lagi berapa bulan je :') takut nya . 
azam tahun baru ? haha , aku tak fikir lagi azam apa . 
cuma , nak jadi yang lebih baik dari tahun yang sebelum ni. 
harapnya , tahun 2013 dapat beri nafas baru buat aku . 
insyaAllah 

esok ... Lily , Puyi dan Ieyfa ! please tunggu aku tau ! dekat tempat yang dijanjikan !

rasanya tahun depan busy tak ? banyak kerja tak ? mesti bertimbun kan . hukssss 
aku berharap,even aku sibuk macam mana pun sekurang-kurangnya dapat post satu entri sehari. 
insyaAllah !!! 

-wishing me well :) thank you all 

thanks reading 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥