orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Busy with Study, but I can Still Enjoy :)!




Assalamualaikum :)

Okay, 2 hari dah pun berlalu but ... baru first and second day school dah busy gila ! :( 
aku still rasa awkward sekolah sesi pagi :'3

So far today , best lah juga. Aku lepas rehat , aku masuk kelas 3Br jap. Saja nak rasa macam mana suasana and nak lepaskan rindu dendam aku kat dorang . Cewah ! dengar macam dah kenal bertahun kan :) padahal setahun je pun 

aku pulak yang bersemangat gila belajar kat kelas diorang . Masa tu time Geo. Budak kelas BR semua pandang aku pelik . hehehehe 

lepas Geo, aku nak masuk kelas aku balik tapi ... cikgu math dah lama masuk kelas aku . I am stuck there :'(!!! So, kalau aku masuk time macam tu, apa alasan aku nak bagi  alang-alang nak balik tinggal lagi 3 masa je, aku join kelas khb pulak . masa ni aku dah takut kalau guru kelas aku yang ajar dorang khb. tapi taktahu lah yang aku ni familiar ke idok kat cikgu. hehehe..

ish, baru hari kedua sekolah dah jadi macam ni . tak baik langsung . ye la , kelas aku dengan dorang jauh sangat ... susah nak connecting each other ... bila nak rehat, terpaksa mencari .. bila datang sekolah, tak jumpa langsung kadang-kadang ... waktu balik , sekarang boleh jumpa la . Cuba seminggu dua ni . Boleh ke . 

Ya Allah ... 
sesungguhnya aku rindu budak kelas br . 

okay , gonna continue my work ,
thanks for reading 

aku hampir-hampir taknak buat entri untuk harini sebab terlalu penat . hmmm 

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥