orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Bila dah lama tak UPDATE ...

Tumblr_mgo3v1bura1qi8e97o1_400_large



Assalamualaikum semua :)


hmm, nampaknya aku tak dapat penuhi azam aku yang satu ni ... iaitu untuk menaip sekurang-kurangnya 1 entri sehari. WOW ..~ jauh sangat tersasar :(! 
tapi aku memang selalu nak update pun cuma takde masa yang dapat aku peruntukkan walau 1 jam untuk mengupdate 

ini sangat gila ... 

1 hari ada 24 jam. 
tapi aku boleh kata takde masa. hahahahahah ~~~~~ 

bila aku dah lama tak update blog, pageviews pun jatuh ~ LOL, it is not a matter but Im a little bit sad ~ wuargh  lepas tu satu idea pun tak datang langsung jenguk kepala otak aku . so macam mana aku nak update !!!!!!!!!!!!! * tu lah pasal *

padahal bila aku ada idea nak publish, aku akan tulis kat memo . tapi bila aku open memo, I dont know .. what should I story to readers ~   apa orang cakap (cambangang je) huhahuhahuah ~ 

baik aku muhasabah diri . kbye
thanks reading ! alohaaa 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥