orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

WHAT ?





like me. 70% the black one


Assalamualaikum ... 

Woaaaaa , one hour in a class with someone weirdo -.- WoW ....

I deserve better, maybe . 


Aku just ambil subjek Geo pada kelas pertama then ada seorang budak .. I think dia baru nak masuk form 1 tahun 2013 and hanya kami dua orang je dalam kelas tu . Ye lah hari pertama kan mana ramai orang . Dia ambil sub BM so dia datang dulu sejam pastu baru aku datang sebab sub Geo . 
Dalam kelas tu bila tutor mengajar or tengah buat penerangan kan dia menyampuk bercakap bla bla and aku rasa sangat-sangat tak selesa !!! yaaa . Bukan nak bajet ke apa tapi aku nak belajar bukan buang masa satu jam dengar dia bercakap :( Dah tu cikgu pulak layan kan saja . Its unfair okay . Hmmmm 

Dia cakap dia baru kat sini . Dia duduk Kelantan . 
Dia tanya aku " Kakak ni Cina ke Melayu ? " 
Aku cakap " Mixed " Ye.. not cina but siam .. Hahahah sama je kan ? faham-faham je la . 
She : Ouh ... nama ?
Aku : Syahira, nama akak Syahira 
She : Ouh , tapi serius muka akak macam Cina taknampak macam melayu pun . Tapi kalau orang tahu nama tade kot ingat akak ni Cina . 
Aku : Hahaha . okay :)

So masa cikgu keluar sebab nak photostat latihan , dia tanya aku tinggal kat mana and ajak aku pergi kelas sekali dengan dia . Hahahahahahahah . I'ma loner k :D Sorry ya ...

Ya Allah , kau tetapkan lah hati aku . Jangan sebab talkative girl tu aku malas nak ke kelas . Yahhh !!! enthusiastic come onn !!!! 

Aku tak perlukan banyak orang (rakan) kat situ tapi aku perlukan seseorang yang buat aku selesa berada di situ >_<

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥