orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Tonight .



Assalamualaikum ...
Jam 8 tadi nenek dimasukkan ke hospital . 
Aku dan keluarga pergi sana jam 9 sekarang jam 1:06 baru balik .
So tired ahh ~~ 
but I not sleepy yet. 

Esok aku dan sepupu kena jaga nenek kat hospital . 
Pagi . Tapi maybe sehari je la sebab rabu my mum dah kerja . kalau aku jaga nenek , siapa nak jaga adik . 

Balik tu singgah makan kat Subang . Sebelah Sunway Piramid :)
Ramai gila orang . Maybe sambut krismas . 
Masa nak tunggu makanan sampai , sempat tengok bunga api :)
Tapi bunga api kat sunway letup terlalu awal la . Awal 5 minit sebelum jam 12 malam. 
Time nak balik pun sunway still lagi ramai orang. Kereta berderet-deret.

Dah sampai rumah , I asked my mum " mama , should me take care grandma ?" Mama kata jaga je la . Tak baik merungut . 
Bukan apa, grandma does not always give a good service for me and my brothers and sister.
That's why I'm a little reluctant :<
hmmmm ...

Kena tidur awal , esok kena jaga nenek . 
Walau berapa banyak pun layanan baik yang saya dan adik-adik saya buat untuk nenek , nenek masih takkan mengaggap saya seorang cucu yang patut dilayan sama rata dengan cucu kesayangannya :')
Saya taktahu apa salah saya :')

grief for good ....

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥