orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

TODAY : Extreme Tiredness




Assalamualaikum ... 

Alhamdulillah , selamat sampai kat rumah . Penat gile 2 hari ni . Esok taktahu lagi . Mesti banyak benda nak kemas :( Plus , kalau ada orang tu amik MC . wakakakakkaka 

Takdapat stay Johor 3 hari 2 malam sebab mama cuti sabtu-ahad je . Kalau tak boleh singgah JB :) First time ni pi Johor . hehe
Holiday kali ni , kawan baik ayah and family-nya ikut sekali .
Sampai Johor hari Sabtu tu pun dah malam , tempat penginapan semua full !!! Pergh , ramai gila orang enjoy kat Johor . 
Homestay saja leeee ... 




ni je yang sempat capture . Bedroom ? Haahaha , tak sempat tapi memang aku bagi 5/5 k :) Dalam bedroom ada tv . Hahahahaahahahah 

Jam 10 dah kemas-kemas nak balik ... Johor - KL jauh gak erk .
Pastu sebelum balik singgah jap kat Air terjun Kota Tinggi, Johor :D







View dia best. Aku tak join adik aku mandi sebab ... malas nak tukar baju bla bla . Lagipun ramai gila orang . Crowd !!! 

Then ... rushing balik KL !!! Firstly , sebab my mum dah start kerja esok and ... nak tengok bola wei ! Malaysia vs Thailand 2012 ! 
Ayah drive non-stop pada mulanya , tapi sebab penat en drive , berhenti 2-3 R&R ... 
Sampai pjay , dalam kereta lalu depan rumah orang , kedai and tempat lepak tu , semua orang tengah tengok bola . Kedai mamak full je . Memang bola mampu mengeratkan hubungan silaturrahim kan :)
Stadium Bukit Jalil lagi la , kereta berderet orang park ! Macam mana dorang nak keluar duh dengan kereta parking macam tu . Huh 
Sampai rumah buka tv1 , pengulas bincang pasal game tadi . Aku ingatkan da habis separuh masa pertama rupanya ... dah habis terus . Dia kata ada baki 90 minit kat Thailand . Ish tak faham aku . Tapi memang kecewa gila la tak dapat tengok bola :( Malaysia vs Thailand - SERI . Okay la tu :) Malaysia boleh pergi jauh lagi . Jangan risau , teruskan sokongan !!! 

Okay la , nite guys :) we meet on the next entry :) Byebye . Nite sweetdream sleeptight. Lebiyumoreeeeeeeee . 



Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥