orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Susah kan Syok Sendiri ni :')



Assalamualaikum ... 


Okay , firstly thanks adik sebab let me lend your facebook semata-mata nak stalk bagi berapi hati ni :') 
Okay memang dah terang lagi bersuluh , dia takkan suka aku :') takkan . 
Siap wtw gf dia 'iloveyousomuch' bagai . (hurt) .
Then ajak married . Seronok kan kalau that girl is me . Is me . Is me ! 
Im wrong , I think he's still remember me . in silence ... 
but I will impersonator that he still remember me huh :') 

I'm crazy about you ! I wait you . and I mean it
Aku pun satu dah tahu kau ada gf still minat kat kau ? Gila -__- 
See, no wonder la aku sedih bila kau 'berkasihsayang' with your gf ( cedih :'\ )

Happy gila dapat cakap dengan kau sekejap . Sekejap pun jadi kan kalau dah macam ni :') 

Thanks , kalau kau still hargai . Aku gembira sangat . 
At least , kita bukan stranger kan :) Setakat kat twitter , tade la awkward . Hehehehehe 

* you know him ? Just shut up your mouth okay (blushing) >__<

Apa aku merepek ni , okay la . See you all later yaa :) 
Thanks for reading ! 
Loveyouall :)!

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥