orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Stop Bashing , please ?







Assalamualaikum ... 

Aku rasa sedih kot sebab hero aku yang sorang ni kena bash . Who ?
Khairul Fahmi Che Mat ^^ 
Aku bukan la dalam kalangan 'peminat fanatik' apek yang suka mengaku sebagai awek apek bla bla . Ceh , apek kan popular sape takmau . 

Memalam ni aku saje je buang masa bloggerwalking kat satu blog terkenal ni . Kiranya macam blog artis / hiburan gitu la . Blog tu memang best k :)

Hmm back to the story , 
Tuan punya blog ada post pasal gambar apek and Leuniey jadi penghias majalah Nona tak silap aku . Bila baca komen entri tu ... ahahahah sentap beb . 

Korang sedar tak , yang korang kutuk - kutuk tu adalah seorang penjaga gol yang pernah satu Malaysia bangga-banggakan ? Yang memang aku sendiri kagum dengan skill dia ! Cekap ! Dah la kacak .. pakej la kiranya . Macam-macam la his fans buat nak hargai Apek . Puji-puji bagai ... lastly bila Apek down sikit semua yang tak berkenan kat Apek kutuk dia mati-mati . Apek banyak buat kontroversi ? Well , semua orang ada buat silap . Kita orang luar pun tak tahu apa yang sebenarnya terjadi k . So takpayah la judge lelebih . Now , Apek dah nak kawin pun . Doakan kebahagiaannya . Buat apa nak dengki ? Ada pulak libatkan Leuniey sebagai pemusnah karier Apek . hmmm -_- what the hell is going on ? 
Masa Malaysia vs Laos , apek duduk kat bangku simpanan je . Seriusly aku sedih and apek mesti lagi sedih sebab takdapat beraksi untuk pasukan Malaysia . Lepastu , ada orang yang entah apa-apa kutuk dia . Kata dia teruk la , apa la . Takpayah nak boo boo sangatlah . Cakap senang kan --' At least , kalau memang apek dah teruk pun macam yang korang cakap , bagi la semangat . Dulu masa menang semua puji . Lumrah manusia . 

To Apek , bersabar :) okay . 

Aku bukan nak marah tapi macam dah keterlaluan k kutuk pemain Malaysia . hmmmm . Mereka hero ! ^_^ 


Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥