orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

She Do it Again ! (* ̄m ̄)



Assalamualaikum . 

Nasib baik sempat balik sebelum hujan turun :) Alhamdulillah . 

Hari ni sub Geo again and .... jumpa lagi orang yang sama (ーー;) benci aiih aku :3 
Pastu tutor yang sama . 

Bila tutor explain nota sikit sebelum buat latihan , dia menyampuk je kerja . Kalau menyampuk pasal pelajaran tu , nevermind la tapi awat hang dok merapu benda yang takda kena mengena, huh ?! Ni yang dah terkeluar loghat utara ni -_-

Lepastu cikgu layan ... ha layan ... aku kat situ macam TUNGGUL :) sweet je kan t_t Bila buat latihan baca soalan kuat-kuat lak tu ! Macam mana aku nak belajar ! Tu umah hang ka ? Adui ! Satgi aku marah kang , mengadu -.- Dah tu , kau tiru jawapan aku !!!! >_< erghhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  kemarahan kuasa berganda ! zzzZZZZ 
Dahtu , nota dia dok suruh aku yang highlight kan . Hahaha mampuih aku tak layan . Aku punya note bertimbun . Form 1 form 2 form 3 . Kau form 1 kan , i mean baru nak form 1 kan takpayah la over act sangat k :) 

Aku ni pecah kepala fikir kau pulak tiru -.- kau kan baca soalan kuat-kuat takkan tak faham kot ? Tak boleh mencarut :\ 

Somebody ... i need somebody wei ! Hahahahahahah . 

Lepastu aku sakit hati tahan babun aku diam je . Konon nak pulau kan laaaa . Huh , memang pun . not want stories about her, but my heart hurts! She should respect my right. Okay . Deal . 

Aku tahu ... kalau aku story panjang kat sini pun bukan siapa boleh tolong ... huwaaaaaaaaaaaaaa waiting sajee la for newbie k :) Kalau aku sorang-sorang kat situ pun takpe ( ̄□ ̄;)

Byebye ....... rest . Nikmati petang yang disertai hujan rahmat , insyaAllah :D

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥