orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Satu Cerita - # part 5




Assalamualaikum dan salam sejahtera . 

" El , awak sayang saya tak ? " Tanya Amir . " Eh , kenapa awak tanya soalan tu ? Tetiba je " El rasa sesuatu yang pelik . Amir terus berkata " Cakap je la awak sayang saya ke tidak ? Tu je saya nak tahu ." " Ye la sebelum tu saya nak tahu kenapa . Ish pelik laaaa awak ni Amir . " " Awak kata awak single kan El ? Jadi awak dah ada ke orang yang awak suka ? " Amir tak sanggup memandang muka El kerana takut dengan jawapan yang bakal dijawab itu nanti. " Huh ? Sebab tu ke . Ouh belum kot . " El jawab acuh tak acuh . " Jadi El , boleh tak saya nak suka awak ? " Pinta Amir dalam nada merayu . " Hmmm , sukahati awak lah . "

El rasa pelik . Kalau pun lelaki itu mencintainya namun El tidak ada sedikit perasaan cinta untuk Amir. Tidak mahu memikirkan nya El terus melayan Twitter . 

Tiba-tiba dia dapat satu mention di Twitter ...



Terkejut bukan main El apabila ex-boyfriend nya kata begitu . 
" Wei , biar benar !!! Dia rindu aku ke ? Ceh El , perasan la kau :) " Bisik hati kecil El sendirian . Ya , rindu benar El pada Badrol . Kalau lah Badrol ingin kembali padanya , dia sanggup terima kerana dia masih cinta kan Badrol . 

Setiap hari selepas dari peristiwa itu , dia asyik teringatkan Badrol . Ingin menegur tapi dia malu . Jadi dia hanya menunggu saja kalau-kalau Badrol ingin menegurnya . 

Amir pula sering teringatkan El . Dia benar-benar sudah jatuh cinta pada gadis manis itu tetapi dia takut El menolak cintanya . 
Sudah la , dia tak mahu dikecewakan . Padanya , jika dia tak dapat memiliki El , sesiapa pun tidak akan dapat memiliki cinta El ! 

p/s - cerita rekaan semata-mata k :)



Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥