orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

S e p e t

Assalamualaikum ,

Hai semua , selamat petang sabtu . Pergi mana harini >? Mesti ramai pergi jalan-jalan kan :) Okay guys, let's back to the point .

Selalu aku fikir , kenapa aku tak sama macam adik-adik aku yang lain ? Nampak ketara kot kita adik beradik . Yang paling jelas pasal mata . Mata aku sepet . Adik aku yang lain semua mata besar . Hohohoho -__- jeles sangat . 
My grandfather said , aku mixed . Siam . Semua ahli keluarga macam suka sangat perli aku 'syira siam , syira cina' bla bla -_-
Bila someone yang tak kenal aku selalu nya akan bertanya 'awak cina erk ?' huhuhu
Tapi aku tak putih macam orang cina . LOLzzz 

Sedih ? Tak sangat . Bangga ? Yes I am <: Masa kecik-kecik dulu sedih la juga. :( masa tu fikiran tak matang lagi . hohoho

Korang , jom layan video ni okay . Matluthfi punya video paling best bagi aku :) Ada kena mengena pula tu . hahahaha 




Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥