orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

@ Paradigm Mall. Just Awesome :)!

Assalamualaikum .

Yeah , ni kali kedua aku pergi Paradigm Mall . Masa first time masuk sebab nak pergi Tesco je tapi harini aku and family pusing satu mall dan .... mall tu sangat best serta besar ! (teruja)

Okay , kalau korang pergi sekarang sampai 1 Jan 2013 nanti ada jual stuff princess disney tau :) Dulu aku minat sangat-sangat-sangat kat princess ni tapi sekarang dah besar ...... malu kot kalau nak minat lagi :') Korang boleh tangkap gambar juga and boleh cuci sekali gambar kat situ !!! 


My world ! Popular Bookstore !!! Serbu la apa lagi ! Di sebab kan nak dapatkan 10% diskaun kena buat kad ahli 2 years for student. Fee - rm10 



Jalan punya jalan sesat pulak -__-


Singgah Pets Wonderland ! I meet my sugar glider even its not mine >__< and ada kucing yang sangat gebu ! Nak !!! hmmmm Mama kata ' dilarang membela kucing di rumah ' sobsob :'( Ada banyak hamster yang comel comel gila !!! 


Singgah makan !!! Kedai makan , banyak tapi taktahu nak makan kat mana . 



Cappucino ice <3 love it !!! 

and the last one before masuk Tesco , beli yogurt Moo cow ! Sedappp . 


Okay , that's all . Bye !!! 






Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥