orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

OMG , Jealousnyaaa !



Assalamualaikum ... 


Aku online then ramai gila orang mention seorang girl ni . Semua ucap tahniah pasal result PMR kat dia and aku .. why why ? Dia dapat berapa A ?!

Aku stalk gambar dia and ..... 8A siot ! Mak aii . Nampak je macam tak serius study tapi .... pandai nya ! Tiba-tiba aku cakap 'alhamdullilah' padahal aku bukan kenal dia pun . She was just one of my followers on twitter. Aku jadi sayu , takut dan ... gembira . 
Kenapa erk ? Perasaan bercampur baur . 

Apapun , aku dah ucap tahniah kat dia :) dia memang patut dihujani ucapan tahniah sebab dia dah buat yang terbaik , kan :) Mesti susah kan nak berjaya . Yang jelas .. aku sangat-sangat cemburukan dia . Keputusan dia sangat-sangat baik . Cemerlang . 

I wish I was her next year . Nop , I mean I can get the result like her . 8A . I hope so. Tapi kalau tengok aku sekarang ni , mampu ke straight A ? 

Yawn ! I must ! 


Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥