orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Pengalaman Beli Baju Sekolah !





Assalamualaikum ... 

Tadi aku & keluarga singgah satu mall ni , baru bukak . 
Aku malas nak pergi o:
Tapi taknak kena bebel , aku pergi je la . 

Masa kat dalam mall nasib baik je . 
Lepas keluar dari mall .. aku ingatkan nak beli beg tapi ayah nak beli baju sekolah aku and Adam . Masa kat area kedai beg tu aku nampak seseorang yang aku kenal . !!! :'O Masa kat dalam kedai baju sekolah ,  aku nampak budak tu lagi ! Malahan dengan kengkawan dia sekali . Ahhh ~ macam ne dorang boleh ada kat sini . Cemas gilaaaaa ~! Aku sempat ambik baju je then aku pesan kat adik aku tolong ambikkan tudung and kain saiz M . 

Aku rushing keluar dari kedai tu cari mama aku . Call tak angkat . Entah ke mana pergi . So , aku pergi balik kedai baju tadi takut mama or ayah cari aku . Huh , nasib baik mama ada kat depan pastu ayah panggil aku . Tanya mana baju sekolah kau ... aku cakap tadi kan dah ambil . Pastu adik aku Ati tu baru teringat kat mana baju aku tu . Hmmmm bengong betul adik aku ni :3 Pastu ayah aku tanya , kain taknak ambik ke ? Aku dah kabut sangat time tu .. aku cakap takpayah laaa . Duhhh ~~~ kain ... kain ~~ ni semua kau punya pasal la Ati lembab >_< 

Adik aku cakap , masa ayah aku nak bayar kat kaunter .. bebudak yang aku jumpa tu asyik teka je nama aku . Pastu ada mamat pakai hoodie , dia cakap '' nama dia Syahira, kan ! " nasib baik ayah aku tak tanya siapa mereka .... 
Memang parah wei ... 

Lepas ni memang aku TAKNAK pergi mall tu lagi >____< !!!!

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥