orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

no freedom, boredom struck !!!




Assalamualaikum ... 

Aish , 
Can we talk foa a minute ? LoL , cannot ? 
Itsokay , I will story here . 
Hurgh :(


When I go out with the family , I always have to follow wherever they go. 
Seriously , aku pun ada hala tuju sendiri. Bukan bermaksud aku ni nak bebas but aku pun ada benda yang aku nak beli , cari atau belek-belek, yaaa ! Kira okay la aku keluar dengan family , sekurang-kurangnya dibawah pemerhatian mereka . Kalau aku nak hang dengan kawan-kawan ..... opss , kena tunggu besar nanti la , bla bla >___< 
Yes , aku faham SANGAT-SANGAT yang parent aku taknak apa-apa terjadi kat aku tapi aku hanya nak pergi ke tempat yang aku mahu ! (hurg)

I mean , kalau pergi pasaraya ( mydin , tesco ).... 
Lepastu parent kan selalunya akan singgah kat tempat beli barang-barang keperluan rumah . Takkan aku nak ikut sekali . Jadi tukang tolak troli . Sad :'(! So, aku nak pergi kat tempat alat tulis atau novel atau (tempat yang aku suka la). Lalu aku minta kebenaran mama tapi mama akan cakap 'tanya ayah'. Bila aku tanya ayah, hmm takkan kasi punya -_-
Rancangan aku meng'list'kan apa yang aku nak beli memang takkan berjaya ! t_t. Kadangkala ayah cakap 'cari barang rumah dulu , lepastu baru pergi kat tempat yang kau nak pergi' I was ' hmm ye lah ' Bila dah pergi kat tempat yang aku nak pergi tu with them (family) , semua akan buat muka " uish , lama nya Syira tengok barang . Nak beli cepat la . " Tak puas hati betul ! Sebab tu aku tak suka parent aku follow tempat yang aku nak cari barang-barang aku :)
Hahahahahahahha , aku selalu kena marah dengan ayah sebab mama aku kasi pergi tapi ayah pulak tak kasi kebenaran . Tapi aku pergi juga . LOL -.- 

Whatever , I'm still not satisfied ! until now ~_~ 
Like a baby ! Still kid ! No ! I'm teenager :')
Bye


Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥