orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

nite world .




assalamualaikum ..

bila laptop nak okay ? :< i miss you, badly k :') 

bila entah nak belajar tidur awal. padahal sekolah dah nak bermula . lagi beberapa hari je. 
barang sekolah ? alhamdulilah, semua dah settle. just tinggal nak  adjust kain dan baju yang koyak tu, nak jahit je. 
tak sabar nak sekolah , exsaited ? comeback as form 3. weheee. tak langsung :> for me, nak sekolah nak jumpa bestie then cuti balik. LOL ! really stupid . aku nak sekolah, nak jumpa korang , terutama sekali puyi sebab jarang contact kau :( 

cuti tahun ni, maybe last aku pergi holiday dengan family. ayah pun pantang cuti asyik bawa jalan-jalan je. rupanya bersebab . sebab tahun depan ayah rasa nak stop kejap bawa holiday sebab dua anak ayah ada biggggg exammmm tahun depan kan :')
ayah, i'm afraid. ayah selalu bagi semangat but kadang-kadang tu rasa nak nangis pun ada . rasa insaf . tapi kejap je . lepastu .... lupa . >.<

aku selalu ejek adik ati "lembab lembab lembab lembab lembab" sebab aku bengang dia buat kerja lambat sangat. sudahnya dua-dua kena marah. kejam gila aku. +__+

nak beli charger baru ! iphone travel charger mahal gila. cuci tandas 6 kali baru lepas :'( 

esok nak countdown kat mana ? ayah busy tak ? 

i love my parent :)!

mama , thanks for everything. you are my queen heart. 
ayah , thanks for everything you trying hard to built this happy family. :)

want to be a good daughter , 
syeira yusri.

Labels: , , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥