orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Nak Masuk Line k ? (´∀`)♡





Assalamualaikum ... 

Heyya . Kalau perempuan text lelaki mesti takut awek dia jealous . Kalau lelaki mesej dengan perempuan pulak mesti risau pakwe dia marah . 

Takpun , ada agenda lain sebenarnya . So , mesti tanya " Ehh , aku mesej kau ni bf/gf kau tak marah ke ? " Kalau orang tu reply " aku single la :D . Hehe " sebenarnya kalau kita suka kat orang tu mesti lega bila dengar orang tu reply mesej kita macam tu . Kalau dia reply " emm , dia bukannya tahu . Lagipun kau kan kawan aku jeh " ohh ma boyy ~~  (¬、¬)

Tapi kalau tahu orang tu single pun , ada keberanian ke nak cakap yang kita suka kat dia ? Opss ... agaknya pendam lagi kot . Nak tunggu sampai bila ?... 

Bila jumpa dia , rasa nak menempel je kat dia . Nak bagi dia sedar sikit-sikit yang kita ada hati kat dia . Tapi kalau salah cara flirt nya , mungkin orang tu tak kan faham apa benda  yang cuba kita beritahu dia :) 

Jadi , baik cepat sebelum terlambat !   (≧σ≦)  (≧σ≦)  (≧σ≦)
 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥