orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Masih Cinta


I always feel like this


Assalamualaikum ... 


Bila stalk someone yang dah jadi ex kita tapi kita still sayang kat dia, memang rasa macam nak get back kan . Kalau dia single laaa . Tapi kalau tak , kita boleh pandang je la . 

Saat paling bahagia bila mengetahui dia dah putus dengan kekasihnya tetapi adakah kita akan mengambil kesempatan waktu itu ? Siapa berani , cubalah .

Tapi sangat-sangat bahagia kalau dia masih ada ruang untuk kita :) 
Memang kalau get back dia takkan jadi yang dulu (sesetengah orang) tapi sekurang-kurangnya cinta dia masih untuk kita . Kalau dah cinta , yang buruk kadangkala nampak cantik . 

Memang tersenyum tatkala dia masih sudi tegur kita dan masih menganggap kita pernah jadi sebahagian dari kisah hidupnya (ex) , dan kita mungkin akan rasa ... " dia ingat kat aku < ambil berat > , adakah tandanya dia masih suka kan aku ? " Tak banyak pun sikit la .... yawn ... this is like . Hoping ! Yeahh 

Tak boleh gambarkan perasaan dengan hanya bercerita tanpa mengalaminya . Ya , memang benar aku masih suka kan kau :) 

* Jiwang pulak ♥♥ *

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥